Oda e Afarizmit të Kosovës, si çdo ditë tjetër mirëpret vizita nga bizneset tona vendore.  Njëri ndër ta ishe kompania Brardhi –SG SHPK.

Pronari i Bardhi –SG SHPK, Sami Sopaj shpalosi veprimtarinë e tyre dhe shërbimet që ofrojnë.

Në anën tjeter OAK, ofori mbështetje makismale për këtë biznes sikur edhe është e gatshme dhe shtysë për të gjitha bizneset kosovare dhe kjo ishte arsyeja kryesore pse Brardhi –SG SHPK vendosi të bëhet pjesë e Odës.

Oda e Afarizmit të Kosovës i ka dyert e hapura për bashkëpunim me çdo biznes i cili operon në Kosovë.