Oda e Afarizmit të Kosovës në programin e mëngjesit në Ora Shtate nê Klan Kosova.

Në studio Zyrtarja për Marrëdhënie me Publikun Doruntinë Gashi, duke folur për aktivitetet e Odës, çështjet e ngritura gjatë vitit 2018, mbështetja për bizneset dhe të tjera.

Më poshtë mund ta shikoni intervistën e plotë.

Ora 7 : Mysafire : Doruntina Gashi, Oda e Afarizmit të Kosovës – Klan Kosova

Ora 7 : Mysafire : Doruntina Gashi, Oda e Afarizmit të Kosovës – Klan Kosova

Posted by Ora Shtate nê Klan Kosova on Saturday, 12 Janar 2019