OAK mirëpriti në takim përfaqësuesit e biznesit anëtar SIMS – Marketing Agency për shpalosjen e ideve rreth organizimit të Workshop-it që do të mbahet gjatë muajit dhjetor, takim ky që rezultoi shumë frytdhënës.

Falënderojmë bashkëpunëtorin tonë të ngushtë SIMS Marketing për krijimin e logos dhe dizajneve të Workshop-it.