Kësaj radhe përfaqësuesit e Odës së Afarizmit të Kosovës vizituan anëtarin e OAK- së Irfan Becirin pronar i Hotel Elita në Prevallë.

Beçiri e falënderoj Mulajn për vizitën dhe e informoj për sfidat me të cilat po ballafaqohet biznesi i tij.

Ndërsa Mulaj, i premtoj që  OAK-u do jetë gjithmonë afër bizneseve për t’i përkrahur në zhvillim e tyre por edhe të adresoj problemet në instancat më të larta të vendit.

Hotel Elita në Prevallë ofron një ambient relaksues për të kaluar pushimet e juaja.

Për të parë se çfarë ofron ky hotel vizioni faqën e tyre në këtë vegëz: https://www.facebook.com/Hotel-Elita-590083547748972/