Në studio Zyrtarja për Informim Doruntinë A. Gashi, duke folur për shërbimet që ofron OAK për bizneset, çështjet e ngiritura gjatë vitit 2018 dhe të tjera.

Për më shumë, mund ta shikoni intervistën në linkun më poshtë: