Sot në zyret e OAK-ut u mirëpriten avokatet Kosovare Musliu Prokshaj dhe Saranda Provoliu, të cilat u njoftuan nga Koordinatorja e Odës Donika Gashi për aktivitetet dhe shërbimet të cilat i ofron Oda.

Musliu Prokshaj dhe Provoliu shfaqën interesim për bashkëpunim dhe theksuan se idetë e qarta dhe funksionale të #Odës janë ato që i duhen bizneseve në Kosovë.

Në fund të këtij takimi, të dyja palët u dakorduan për të shqyrtuar mundësitë e bashkëpunimit!