Zyrtaret e OAK-së u pritën në takim nga pronari i biznesit Orfa, Gani Zogaj.

Ky takim ishte i karakterit njoftues mes të dyja palëve dhe kishte për qëllim diskutimin e mundësive të bashkëpunimit reciprok.