Image may contain: indoor

Përfaqësuesit nga Oda e Afarizmit të Kosovës vizituan kompaninë Stone Castle, ku u pritën në takim nga përfaqësuesi i kësaj kompanie Ismet Hulaj.

Gjatë këtij takimi, Hysni Zogaj anëtar i bordit me përfaqësueset e OAK-së kishin mundësi që të njoftojnë z.Hulaj për aktivitetet dhe shërbimet e OAK për bizneset. Duke theksuar që OAK është e përkushtuar që të ndihmoj bizneset Kosovare.

Nga ana tjetër z.Hulaj, përgëzoi #OAK për ndihëmen që po i ofron biznesve, duke veçuar që është e nevojshme një oganizatë e tillë dhe se bizneset në Kosovë janë duke punuar dhe me punën e tyre të palodhshme kanë arritur që të derpërtojnë në tegjet ndërkombëtare, ku po tregojnë suksese të mëdha.

Image may contain: 1 person, sitting, table and indoor

Në fund të këtij takimi, të dy palët u dakorduan që vizitat tek bizneset janë të nevojshme, gjithmonë të mirëseardhura dhe ka hapsirë për bashkëpunim.

Për më shumë, Stone Castle është kompani e cila ofron zgjidhjen të mirë të verërave, dhe ka një kapacitet prodhues deri në 13 milion litra në vit, duke e zgjeruar atë edhe përtej kufijve të Evropës duke qenë prezent në Shtetet e Bashkuara të Amerikës e deri në Afrikën e largët.

Image may contain: cloud, sky, mountain, plant, grass, tree, outdoor and nature