Përfaqësuese nga Odës së Afarizmit të Kosovës vizituan biznesin Tingon ku u priten nga përfaqësuesit e biznesit, Altin Berisha dhe Blerim Syla.

Zyrtaret e OAK-së e njoftuan për aktivitetet dhe shërbimet që ofron oda.Gjithashtu, të arriturat e odës gjatë kësaj kohe që funksionon oda si dhe lobimi i vazhdueshëm në ndryshimet e ligjeve në favor të bizneseve.

Gjatë takimit të dyja palët lanë të hapura mundësitë e bashkëpunimit.

Për më shumë, Tingon ofron produkte të ujësjellësit,kanalizmit,sanitari etj.