Oda e Afarizmit të Kosovës në takim me bizneset e Prizrenit ka diskutuar problemet që kanë bizneset dhe mundëstë e tejkalimit të tyre duke i adresuar në nivelet vendimmarrëse.

Për më shumë kronika më poshtë në TELEVIZIONI OPINION:

https://www.facebook.com/watch/?v=434652140739816