Biznesi PAC Consulting – Qendra e trajnimeve për kontabilitet praktik i është bashkuar bizneseve të shumta të Odës së Afarizmit të Kosovës për zhvillim dhe bashkëpunim të gjithëmbarshëm.

Kompania në fjalë është qendër trajnimi me fokus kryesor zhvillimin e punës së kontabilitetit për qëllime tatimore në Kosovë.

Trajnimet ndahen në disa nivele të rëndësishme që për më shumë mund të mësoni për mes linkut: https://www.facebook.com/pacconsultingshpk/