FLUX SHPK është kompani investive e themeluar nga korporata AlbaQeramika e cila është njëra ndër kompanitë më të suksesshme në 26 vitet e fundit në teritorin e Kosovës. Kompania FLUX ka fokus ndërtimin e ulët dhe të lartë të objekteve të banimit dhe objekteve komerciale/afariste.