Oda e Afarizmit të Kosovës(OAK) çdo ditë e më shumë po e zgjeron rrjetin e saj të bizneseve, ku anëtari më i ri që beson në misionin e saj është Peshk Istogu me pronar Sejdi Arifaj.

Arifaj gjatë një takimi të përfaqësuesve të OAK-së në Istog, u njoftua lidhur me shërbimet e odës dhe përkushtimin drejt adresimit dhe lobimit për tejkalimin e sfidave të biznesve. Ku me këtë rast u nënshkrua edhe marrëveshja e bashkëpunimit reciprok.

Peshk Istogu është një ambient modern për rritjen e peshkut Troftë