OAK sot priti në takim përfaqësuesit e Oda Ekonomike e MaqedonisëVeriPerëndimore në përbërje me Drejtorin Ekzekutiv Drilon Iseni dhe përfaqësuesit Drenusha Nika dhe Milaim Ahmeti, me të cilët diskutuan mbi çështjet e bashkëpunimit të ndërsjellë rajonal, ku frytet e këtyre bashkëpunimeve pritet që të rezultojnë me një sukses të përbashkët biznesor.