Në zyret e Odës së Afarizmit të Kosovës u pritën pronari i biznesit anëtarë MEKA HALAL FOODBurim Piraj dhe pronari i biznesit @Plus Center, Sylejman Neziri.

Qëllim i këtij takimi ishte diskutimi për sfidat e të bërit biznes në vend dhe mundësitë e trajtimit të tyre.

Në fund të këtij takimi, Neziri theksoi që i shtohet bizneseve anëtare të Odës së Afarizmit të Kosovës, duke u bërë kështu anëtari më i ri i saj.

Shpërndaje: