Oda e Afarizmit të Kosovës

Prestige Media anëtar i OAK-së, është kompani me seli në Prishtinë e themeluar në vitin 2007. Veprimtaria e kompanisë shtrihet kryesisht në ofrimin për shfrytëzim të hapësirave reklamuese në shumicën e komunave të Kosovës, në vendet më të frekuentuara dhe në pozitat më të përshtatshme.

Pikat e marketingut janë të llojeve: megabillborda, billborda, city linghts, flamuj në shtylla elektrike, LED Display TV dhe forma tjera te reklamimit.

Për më shumë rreth kompanisë Prestige Media mund të informoheni nëpërmes profilit të saj në Facebook:
https://www.facebook.com/Prestige-Media-153388538024891/