Problemet e të bërit biznes edhe në Parlamentin e Kosovës

Të nderuar biznese,

Më poshtë mund të dëgjoni një nga shqetësimet qe OAK është duke i shfaq gjatë takimeve me grupet parlamentare dhe deputetët e Parlamentit të Kosovës.

Oda e Afarizmit të Kosovës edhe një herë falënderon deputetin Bilall Sherifi për bashkëpunim dhe gatishmëri që të përkrahë iniciativat e OAK-së, duke ngritur zërin e bizneseve në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Problemet e të bërit biznes edhe në Parlamentin e Kosovës. Të nderuar biznese,Me poshtë mund të dëgjoni një nga shqetësimet qe #OAK është duke i shfaq gjatë takimeve me grupet parlamentare dhe deputetët e parlamentit të Kosovës.Oda e Afarizmit të Kosovës edhe një herë falënderon deputetin Bilall Sherifi për bashkëpunim dhe gatishmëri që të përkrahë iniciativat e OAK-së, duke ngritur zërin e bizneseve në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Posted by Oda e Afarizmit të Kosovës on E enjte, 12 Korrik 2018