Kryetarit i OAK-së Skënder Krasniqi në RTK-në lidhur me taksën

 

Oda e Afarizmit të Kosovës, diskuton për taksën100% ndaj Serbisëdhe BEH, të vendosur ndaj produkteve të tyre nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës.

Mungesa e eksportit, mungesa krijimit të kushteve për investitorët e huaj dhe rritja e papunësisë, ishin ndër shqetësimet që shprehi Kyetari i Oda e Afarizmit të Kosovës, Skender Krasniqi i ftuar në Radio Televizionin e Kosovës, lidhur me taksën ndaj Serbisë dhe BEH.

Për më shumë shikojeni intervistën më poshtë:

Prononcimi i Kryetarit të #OAK-së për #RTK-në lidhur me taksën Oda e Afarizmit të Kosovës, diskuton për #taksën100%…

Posted by Oda e Afarizmit të Kosovës on E premte, 23 Nëntor 2018