Proton Qeramika anëtare e OAK-së, një nga firmat më prestigjioze dhe solide e cila merret me distribuimin e produkteve nga qeramika për të plotësuar nevojat e konsumatorëve, propozon përdorimin e tyre për dekorimin e hapësirave duke siguruar nje relacion perfekt të kualitetit, dizajnit dhe çmimit.

Proton Qeramika ka arritur që të jetë në mesin e kompanive lidere per distribuimin e qeramikave në Kosovë.

Për më shumë: https://www.facebook.com/pg/ProtonQeramika/about/?ref=page_internal