Oda e Afarizmit të Kosovës

Prova Center anëtare e OAK-së, është kompani e specializuar për Smart Home, Automatizim dhe Audio – Video dhe Multimedia.

Gjithashtu edhe për shitjen dhe instalimin e produkteve elektronike për kontrollim dhe sistemin e automatizimit të shtëpive dhe objekteve tjera publike, si dhe për ofrimin e shërbimeve në lidhje me audio-video paisjet për shtëpine tuaj.

Për informata më të hollësishme rreth Prova Center vizitojeni profilin në Facebook: https://www.facebook.com/ProvaCenter/