Përfaqësueset e Odës së Afarizmit të Kosovës u pritën në takim nga menaxheri gjeneral i biznesit Rail Trans, Besir Çmega të cilin e njoftuan për shërbimet dhe aktivitetet që OAK ofron.

Çmega përgëzoi Odën e Afarizmit të Kosovës për punën e deritanishme dhe shtoi se nga sot Rail Trans do të jetë pjesë e anëtarëve të Odës së Afarizmit të Kosovës.

Për më shumë, Rail Trans funksionon që nga viti 2008 dhe ofron shërbime logjistike të transportit ndërkombëtar të mallrave.

Për më shumë: http://railtrans.biz/