Odës së Afarizmit të Kosovës i është bashkuar Restaurant Perla-Te Linda.

Kujtojmë se Restaurant Perla-Te Linda që ndodhet në magjistralen Prishtinë –Fush Kosovë, ofron ambient të ngrohtë me shërbime dhe ushqim të servuar me cilësi të lartë.


Për më shumë vizitojeni profilin në Facebook:
https://www.facebook.com/RestaurantPerla/?__tn__=K-R-R&eid=ARB7BOT2GYHwPO3FZQTq-usdafIKFp8WMLNB8OOZLa9fbHRBdxk5Eo2U4b_l8LDdhXPc3jGbhnWHmUo_&fref=mentions