Oda e Afarizmit të Kosovës

RonEx anëtar i OAK-së, është kompani e themeluar në vitin 2009 e cila ka për qëllim thyerjen e barrierave në lidhje me Transport, Shpedicion dhe Logjistikë.

Transporti brenda dhe jashtë vendit për vite të tëra ka qenë i njohur për pengesat dhe vështirësitë që kanë ekzistuar. Duke e parë këtë boshllëk, nevojat në treg, por edhe një mundësi të mirë për të bërë biznes, në vitin 2009 është krijuar Ron’Ex e cili fillimisht ka filluar me shpedicion duke u mundësuar kështu bizneseve shdoganim më të lehtë dhe më të shpejtë të mallit.

Për më shumë: https://www.facebook.com/RonexTransport/