Scan Color Jysk i bashkohet bizneseve të cilat i besuan Odës së Afarizmit të Kosovës në misionin e saj.

Pasi u informua për  shërbimet që OAK ofron për bizneset anëtare dhe u njoftua me rastet e ndërmejtësuara deri më tani, Vigan Salihu vendosi të bëhet anëtari më i ri i Odës, me bindjen që së bashku do të arrijmë në përmirësimin e klimës së të bërit biznes në Kosovë.

Për më shumë Scan Color Jysk ofron një numër të madh të produkteve nga këto fusha dhoma gjumi, zyre, mobilie, artikuj magazinimi, dritare etj. Në vitin 2017 është çertifikuar për çmimin dhe cilësinë më të mirë në Kosovë.