Odës së Afarizmit të Kosovës i është bashkuar edhe biznezi Shala Group.

Të dyja palët janë dakorduar të nisin bashkëpunimin në zhvillimin afarist, kontributin në kërkesat që iu paraqiten bizenseve dhe çështje të ndrsyhme në interes të tyre..

Për më shumë:https://www.facebook.com/shalagroupshpk/