Oda e Afarizmit të Kosovës

Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë i bashkohet biznesi Shtëpia e Embëlsirave Vlera, me seli në Ferizaj.

Gjatë takimit me pronarin Skender Asllani, u njoftuam nga afër me punën dhe angazhimet e kompanisë në sektorin e embëlsirave.

Ëmblësira VLERA ofron:

🍰Bakllavë

🍰 Torte shtëpie

🍰 Rolladë

🍰 Sheqerpare

🍰 Bombica

🍰 dhe shumë ëmblësira të tjera.

Vlera është prezente me produktet e saj në tregun vendor. Përgjegjësia në punë dhe cilësia e produkteve ka bërë që të zgjerohet edhe në tregun ndërkombëtar.