Kompania SIMS – Marketing Agency, anëtare e OAK-së i përbër nga një ekip i strategëve të biznesit dhe profesionistëve të marketingut. Qëllimi i SIMS është që të ndërtojnë markën dhe rritjen e biznesit tuaj.

SIMS – Marketing Agency, gjatë vitit 2016/2017 ka marrë çmim ndërkombëtar me fushatën për “të drejtat dhe liritë e gazetarëve” e cila u zgjodh ndër njëzet fushatat më të mira në botë.

Për tu informuar më shumë rreth kompanisë SIMS – Marketing Agency mund të vizitoni uebsajtin www.sims-ks.com ose profilin e saj në Facebook https://www.facebook.com/SIMSks/