Spirit of Drini | Ujë Mineral anëtare e OAK-së, për dekada me radhë burimi malor i Drinit të Bardhë dhe përdorimi i saj janë ushqyer me dashuri dhe kujdes.
 
Fabrika e Spirit of Drini ndodhet në Radac, përmbush standardet më të larta të cilësisë në të gjitha nivelet, nga teknologjia dhe pastërtia deri tek procedurat e kontrollit.
Në Kosovë, është në dispozicion në shumë dyqane, restorante, hotele dhe bare.
 
Për tu informuar më shumë rreth Spirit of Drini vizitoni profilin në Facebook: https://www.facebook.com/spiritofdriniKosovo/