Ju prezantojmë me kompaninë anëtare “Sun Media Communication”, me eksperiencë shumë vjeçare në industrinë e reklamave publicitare indoor dhe outdoor.

“Sun Media Communication” SH.P.K. zotëron kapacitetet e nevojshme njerëzore dhe teknologjike për të ndërmarrë projektet emadhësive të ndryshme duke siguruar: Idenë, Dizajnin, Realizimin, Montimin në cilësi të padiskutueshme.

Falë teknologjisë së printimit në nivel shumë të lartë, dhe resurseve prodhuese që janë në dispozicion, kompania arrin që të prodhojë me shpejtësi dhe cilësi të gjitha llojet e reklamave indoor dhe outdoor.