Përfaqesuesit e Odës së Afarizmit të Kosovës mirëpritën në takim pronarin e biznesit anëtar ISP Broadcast Qëndrim Kryeziu  dhe z. Ilhami Neziri.

Gjatë këtij takimi u diskutuan çështje të rëndësishme që kanë të bëjnë me klimen e të bërit biznes, duke theksuar që qëllimi kryesori i takimit është bashkimi i sektorit i operatorëve kabllor në Odë pasi që është një sektor i cili operon me shumë vështirësi.

Në fund të takimit palët u pajtuan që në vendin tonë ende ka probleme të cilat vazhdojnë të jenë sfidë per biznesin.