Përfaqësuesit e Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) të kryesuar nga kryetari i bordit Skender M Krasniqi, mirëpritën në një takim pronarin e gurthyesit “Zoggi”, z.Arben Zogaj.

Qëllim i këtij takimi ishte informimi lidhur me aktivitetet e fundit që OAK-u i ka ndërmarrë për të krijuar lehtësira në të bërit biznes për sektorin e Gurëthyesëve në Kosovë.

z.Zogaj përgëzojOdën e Afarizmit për aktivitetet dhe punën e vazhdueshme të saj, me qëllim të krijimit të lehtësirave për bizneset dhe u shpreh i gatshëm për të mbështetur OAK-në në hapat e mëtejshëm, duke lënë të hapura mundësitë e bashkëpunimit.