Oda e Afarizmit të Kosovës prezenton biznesin më të ri që i’u bashkua rrjetit të anëtarëve, Termo Glass, me pronar Valon Kryeziu.

Termo Glass ka selinë në Malishevë dhe është kompani e cila merret me prodhimin e dyerve dhe dritareve nga alumini dhe PVC (alu – plast, veka, trocal).

Gjithashtu, Termo Glass ofron fasada të varura strukturale dhe gjysëm strukturale.

Më shumë, informacione rreth kompanisë mund të gjeni përmes linkut në vazhdim:

https://www.facebook.com/Vidriosydecoracioness/