Takimi i mbajtur në mes pronarit të Vala Consulting Shyqiri Byqyqit dhe brodit të OAK, rezultoi pozitiv me ç’rast ky biznes i’u bashkua qindra bizneseve anëtare të cilat janë të anëtarësuara tashmë në Odën e Afarizmit të Kosovës.
Vala Consulting merret me një numër të madh veprimtarish në mesin e të cilave edhe me auditim, kontabilitet dhe këshilla tatimore.  Gjendet me lokacion në Prishtinë tek Bulevardi Bill Klinton Bl5/H1 no. 1, Prishtinë.
Për më shumë informacione rreth shërbimeve dhe veprimtarisë së tyre, klikoni në linkun në vazhdim:
https://www.facebook.com/Vala-Consulting-1371239576351311/