Kënaqësi t’i kesh pjesë të suksesit në Odën e Afarizmit të Kosovë, kompanitë Baufix dhe Geti.

Baufix kompani suksesi në Suharekë, por me veprimtari të sukseshme në shumë vende të Botës.

Kompania Geti kompani e suksesit dhe punës së shkelqyer në transport.