Oda e Afarizmit të Kosovës dhe kompania EnvriCon kishin takime të herëpashershme njoftuese për mundësi bashkëpunimi.

Së fundi, me rastin e një vizite nga ana e OAK, EnvriCon prezantoi punën dhe shërbimet që ofron, me ç’rast kjo kompani vendosi t’i bashkohet Odës së Afarizmit të Kosovës.

OAK mirëpret çdo bashkëpunim me bizneset vendore ku edhe ka mision përkrahjen e tyre në çdo aspekt.

Për më shumë këtu mund të vizitoni EnvriCon

https://www.envricon.com/shqip/index.html?fbclid=IwAR3ybo-YfOTjEPolTyocH40D3drOTd3dZl2pktOZLIO4_CScRHCZW-zjXe0