Në kuadër të panairit Agrokos 2019, bizneset e Kosovës patën mundësinë të takohen me bizneset e Malit të Zi dhe të gjejnë bashkëpunëtorë potencial, gjatë sesioneve B2B që janë organizuar.

Gjithashtu, të pranishëm ishin edhe përfaqësuesit e Odës së Afarizmit të Kosovës dhe Oda Ekonomike e Malit të Zi.

Ky takim B2B rezultoi me sukses edhe për anëtarët e Odës së Afarizmit të Kosovës.