Kompania e cila prodhon dyer dhe dritare me standarte evropiane, me një cilësi të lartë, duke zotëruar kështu tregun kosovar dhe atë evropian.

z. Fadil Begaj i cili është pronar i kësaj kompanie, njëherësh edhe anëtar i Odës së Afarizmit të Kosovës njoftoj delegacionin e OAK-së me të arriturat e kompanisë dhe sfidat që i ka për të zhvilluar biznes.

OAK e mbështeti z. Begaj në punën e tij, duke i ofruar mundësi të shumta, si në konsulencë, po ashtu edhe në sigurimin e tregjeve te reja.


https://www.facebook.com/FMB-group-902131693152025/