Rasti i familjes Krasniqi nga Kamenica dëshmon më së miri se si mund të ndërtohet një biznes me interes për tregun vendor dhe atë botëror. Këpurdhat nga kompania Fungo sot mund t’i gjeni kudo nëpër marketet e Evropës, me cilësi të garantuara.

z. Fatmir Krasniqi dhe kompania Fungo nuk janë edhe pa sfida për t’i realizuar objektivat e kompanisë.

OAK do të ketë një kujdes të veçant për këta prodhues vendor, të cilët dita ditës po e përmirësojnë imazhin e Kosovës në botë.

https://www.facebook.com/pages/Fungo-Shpk/353962418035301