Oda e Afarizmit të Kosovës

OAK-u vizitoj anëtarin vet, z. Muhamet Grezda nga kompania “Xhamprerës Grezda”, kompani që po eksporton në tregjet evropiane.

z. Grezda e informoj OAK-un me të arriturat e biznesit si dhe me sfidat që po përballet sot biznesi në Kosovë, duke e prarqitur si shqetësim ndaljet e shpeshta të energjisë elektrike.

OAK -u i premtoj mbështetje z. Grezda në sigurimin e informacioneve për grante si dhe ndihmë në certifikim me ISO standarde.