Ky biznes është përfaqësues ekskluziv i fabrikave me renome botërore KALE, Edilgres, Edilcuoghi, Campari dhe i shumë brendeve të njohura të pllakave spanjolle dhe italiane.

Gjithashtu përfaqësuesit e këtij biznesi u informuan lidhur me veprimtarinë e #OAK-së dhe lanë të hapura mundësitë e bashkëpunimit në të ardhmen.