Zyrtarja për Komunikim me Biznese në OAK, Mirjeta Shala ishte pjesë e Programit të Mëngjesit në Radio Kosovë

Shala foli për tarifat e larta bankare të cilat po iu shkaktojnë probleme bizneseve, si dhe aktivitetet e Oda e Afarizmit të Kosovës.

Më gjerësisht, intervista në videon më poshtë, me moderatorin Niki Cahani.