Zyrtarja për Marrëdhënie me Publikun në OAK, Doruntinë Gashi flet për Radio Evropa e Lirë lidhur me falsifikimin e mallrave dhe markave tregtare. 

Duke qenë se marka tregtare është shumë  e rëndësishme për çdo biznes e cila identifikon mallin e caktuar apo shërbime të ofruara, fatmirësisht në mbrojtjen e këtyre markave apo brendeve ka filluar të punohet dhe të luftohet kjo dukuri, duke u inicuar nga disa brende botërore që me presionin e tyre në institucionet tona kanë arritur të zvogëlojnë këtë fenomen, por sigurisht që ende ka hapsirë për tu  bërë  në këtë drejtim, tha Gashi.

Më gjerësisht mund të mësoni në linkun më poshtë nga minuta 10:20 me gazetarin Fatlum Jashari:

https://www.evropaelire.org/a/29907912.html?fbclid=IwAR2W9Nr01RiqpBqV9JYr7lWNtpJJ5BEVFsmyzKX9eYYwYyf5P42sHnhF8pE