Gashi foli për aktivitetet e Odës së Afarizmit të Kosovës, ndër të tjera përmendi Pushimin e Lehonsë që me ligjin aktual po diskriminohen gratë dhe si pasojë rrezikojnë të punësohen.

Më gjerësisht ndiqeni intervistën e përgatitur nga gazetarja Gresa Bajrami:

https://www.facebook.com/EmisioniSotKohavision/videos/2474638989485085/UzpfSTE2MzU1NDY1NDE0NzM4Nzo3Nzg1MTIwNTU5ODQ5NzQ/