Zyrtarja për Marrëdhënie me Publikun në OAK, Doruntinë Gashi ishte pjesë e programit të mëngjesit Sytë7 në Klan Kosova për të folur rreth konferencës “Regional B2B Event” në Shkup dhe propozimet e OAK për Qeverinë e re.

Më gjerësisht në videon më poshtë me gazetarin Florent Zeqaj: https://bit.ly/2libELt